Så jobbar vi mot spridning av covid -19

I rådande läge har vi beslutat att ställa in vår drop-in aktivitet Tematräffen för denna termin. Däremot avser vi i nuläget att kunna genomföra våra kurser som planerat. Det då antalet deltagarplatser är begränsat och nerdraget till max 6 per kurs. Självklart vidtar vi även alla hygienska åtgärder mot smittspridning av Coronaviruset. Våra lokaler är stora, så det går bra att hålla avstånd. Enligt nya pandemilagen är  vår träningshall tillåten för 35 personer att vistas samtidigt, övriga lokaler 20 personer. Så många är vi dock aldrig på plats samtidigt.
OBS! Viktigt att man som deltagare tar personligt ansvar och följer gällande råd att stanna hemma om man känner sig sjuk. Vi följer noga utvecklingen kring Coronaviruset för att kunna agera på ett sätt som känns säkert för dig som kund hos oss. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Kursinformation

  • Alla hundar, såväl renras som blandras, är välkomna till Hundvis!
  • Kurserna hålls på skolan i våra fina lokaler på Yrkesvägen 3€, 94472 Piteå (Bergsviken).
  • Träningshallen är uppvärmd.
  • Löptikar är välkomna på kurs, men ska bära tikskydd inomhus. Markeringsbenägna hanar ska ha kisskydd.
  • Hunden bör vara vaccinerad enligt SKKs rekommendationer
  • Hunden ska vara försäkrad och du som hundförare ska ha en ansvarsförsäkring, vilket normalt ingår i en hemförsäkring.
  • Vi jobbar med positiv förstärkning (belöning för rätt beteende) och negativ bestraffning (utebliven belöning vid fel beteende).
  • Vi tränar inte med fysiska tillrättavisningar, strypkedjor, "gå-fint-selar" eller andra redskap/metoder som syftar till att ge hunden obehag.
  • Vill du använda klicker får du gärna göra det på alla kurser, men det är inget måste.

Allmänna villkor vid anmälan:

Distansavtal

Vid återtagande av anmälan följer Hundvis Hundskola Konsumentverkets rekommenderade villkor.

 

Anmälan
Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Anmälan innebär också att din ångerrätt upphör 14 dagar innan kursen/utbildningen startar och att du samtycker till detta villkor.

 

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning

Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar innan kursen/utbildningen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och adminstrationsavgift. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen.

 

Betalning
Betalning kan ske genom att betala in till bankgiro Swish eller mot faktura (faktureringsavgift på 25 kr tilkommer).

Hitta hit


GPS
WGS84: N 65° 18.292', E 21° 23.6142'
Decimal: 65.3049, 21.3936