Hundvis Dagis

Från 1 juni 2019 har vi tagit över driften för Bryggans hunddagis med lokaler på Piteå Brukshundklubbs anläggning i Bergsviken. Vi kommer fortsätta bedriva verksamheten i samma lokaler och tar även över befintlig personal.

Vi välkomnar både gamla och nya kunder! Du kan ansöka om dagisplats via formuläret här intill, så återkommer vi med besked. Om det är fullbokat på dagiset ställer vi dig i kö och ger plats i turordning efter ansökan när det blir platser lediga. Därför kan det vara en god idé att ansöka om dagisplats i tid. Vill du ha plats till hösten? Skicka gärna din ansökan redan nu!

Aktuellt just nu:
  • Vi har öppnat en minibutik med "självservering" i dagiset. Där kan du handla tex godis, tugg och bajspåsar. Du skriver upp vad du handlat på en lista och betalar direkt via Swish eller skriva upp varorna på din dagisfaktura.
  • Hunddagiset är som tidigare semesterstängt under juli månad. Vi passar då på att storstäda och fräscha upp lokalerna.
  • Vi erbjuder heltidsplats 5 dagar/vecka och deltidsplats 2-3 dagar/vecka (totalt 10 dagar per månad), samt tar emot för enstaka dagar i mån av plats. På grund av efterfrågan införs från augusti ett ytterligare abbonnemang med 14 dagar/månad.
  • Kundförmåner! Vi månar om din hunds välmående, även utanför dagis och kommer erbjuda tilläggstjänster som aktivering/träning av hunden, spa-dag och friskvård. Tjänsterna utförs under hundens dagisvistelse och du får hem en aktiverad, nybadad/klippt eller massage/laserbehandlad hund.
  • Våra samarbetspartners, Hundsalongen i Piteå och Hundhälsan i Piteå, erbjuder även rabatterade priser om du vill boka tid själv utanför dagistiden. Som dagiskund får du även rabatt på hela Hundvis kursutbud och kommer erbjudas kampanjer på varor i vår butik.
  • Vi inför ett månatligt nyhetsbrev via e-post om vad som händer på hunddagis, vi delar även information i en dagisgrupp på Facebook och uppdateringar på Instagram från hundarnas dagisdagar (vid ägarens medgivande).

Intresseanmälan till dagisplats

  • Om deltid, ange gärna vilka dagar
  • Ex. allmän information om din hund, om din hund har tidigare dagisvanor, några problem/rädslor etc.