Hundvis Dagis

Sedan 1 juni 2019 driver vi hunddagis med lokaler på Piteå Brukshundklubbs anläggning i Bergsviken. Hunddagiset har tidigare drivits av Bryggan i över 20 års tid.

Önskar du plats på hunddagis? Du kan ansöka om dagisplats via formuläret här intill, så återkommer vi med besked. Om det är fullbokat på dagiset ställer vi dig i kö och ger plats i turordning efter ansökan när det blir platser lediga. Därför kan det vara en god idé att ansöka om dagisplats i tid. 
Här hittar du mer info om priser och öppettider.
Vill du veta mer om hur en dag på hunddagis ser ut? Här finns den infon.

Aktuellt just nu:
  • Vi kommer få ett par platser lediga för nya hundar. Önskar du en hunddagisplats? Fyll i formuläret här intill, så hör vi av oss med svar.
  • Nya kurser på gång på skolan - rabatt för dig som har hunden på vårt dagis.
  • Vi erbjuder heltidsplats 5 dagar/vecka och deltidsplats 3-4 dagar/vecka (totalt 14 dgar per månad) och halvtid 2-3 dagar/vecka (10 dagar per månad), samt tar emot för enstaka dagar i mån av plats. 
  • Kundförmåner! Vi månar om hela din hunds välmående, även utanför dagis och erbjuder tilläggstjänster som extra aktivering/träning av hunden, spa-dag samt friskvård. Tjänsterna utförs under hundens dagisvistelse och du får hem en aktiverad, nybadad/klippt eller massage/laserbehandlad hund.
  • Våra samarbetspartners, Hundsalongen i Piteå och Hundhälsan i Piteå, erbjuder även rabatterade priser om du vill boka tid själv utanför dagistiden. Som dagiskund får du även rabatt på Hundvis kursutbud och kommer erbjudas kampanjer på varor i vår butik.
  • Vi skickar ut ett månatligt nyhetsbrev via e-post om vad som händer på hunddagis, vi delar även information i en dagisgrupp på Facebook och uppdateringar på Instagram från hundarnas dagisdagar (vid ägarens medgivande).

Hitta till hunddagis

Intresseanmälan till dagisplats

  • Om del/halvtid, ange gärna vilka dagar
  • Ex. allmän information om din hund, om din hund har tidigare dagisvanor, några problem/rädslor etc.