Hundvis Dagis & Skola driver hunddagis och erbjuder utbildningar för alla hundägare som vill lära sig förstå sin hund och ha roligt tillsammans med den. Både i vardagen och på tävlingar.

Vi erbjuder även professionell utredning av beteedeproblem och privat träning helt efter dina önskemål. Hos oss kan du även boka tid i vår träningshall och noslabb för egen träning. 

Vi finns på två adresser i Bergsviken, Piteå med vårt hunddagis och kurslokal. Tack vare vår inomhushall håller vi kurser året runt. 
 

Hundvis instruktörer är välutbildade och använder sig av modern och evidensbaserad hundträning, vilket innebär positiva och individanpassade metoder. Vikten ligger på att skapa samspel.

Bli hundvis du också!

Nyheter

2013 > 04

Ska din hund bli en sällskapshund eller tävlingshund? I vilket fall som helst är en bra kontakt och ett fungerande samarbete är en förutsättning för att både vardag och tävling ska funka. Bygg dessa delar på våra grundkurser; Valpkurs och Vardagslydnad steg 1. Nästa kursstart blir 29/4, platser finns kvar. Anmälan och mer info här.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kursstarter

Ska du eller har du nyligen skaffat valp? Välkommen då på Puppy Party - en gratis valpträff! Du får information om valpens utveckling och behov, se våra fina lokaler samt får chansen att ställa frågor till oss. Dessutom får vapen chansen att socialisera med andra valpar. Datum: 23 april kl. 18-20. Föranmälan krävs, anmäl dig här.

Läs hela inlägget »

Hundvis erbjuder helgkurser för dig som inte bor i Piteå eller har möjlighet att gå kurser på vardagar. I vår har vi tre helgkurser att erbjuda: Freestyle 20-21/4, Specialsök (grund) 4-5/5 samt Agility (grund) 11-12/5. Boka din plats i dag för en spännande och lärorik helg hos oss! Prisvärt och hundtillåtet boende finns i grannhuset.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kursstarter

Nu finns vårens kurser ute på vår sida! Vi har flera spännande nyheter, eller vad sägs om Ung med hund och två helt nya specialkurser i agility: handlings- och slalomkurs? Ung med hund är kursen för dig i åldern 10-16 år som vill ha kul med din fyrbena vän, agilitykurserna för dig som inte kan få nog av denna roliga hundsport. Vi startar även Valpkurs, Vardagslydnad steg 1 och Klickerkurs snart. Läs mer här.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kursstarter

Hundproblem?

Har din hund svårt att vara ensam hemma, är arg, rädd, jagar eller har något annat beteende du vill ha hjälp med?

Kontakta oss för en beteendeanalys och problemutredning.

 

Nosarbete!

Sheltien Inez har av matte Ulla Granberg utbildats till larmande diabeteshund. Sheltien Inez har av matte Ulla Granberg utbildats till larmande diabeteshund.

Specialsök handlar om att lära hunden leta, hitta och markera en viss doft. Något som kan vara både till nytta och nöje! Dessutom är det fantastiskt roligt att jobba tillsammans med hunden i dofternas värld. Vi har både kurser och privatträning i specialsök samt Nose Work.

Läs mer om specialsök här.