Corona-anpassad verksamhet

I dessa Coronatider måste vi alla ta ansvar för att minska smittspridningen. På Hundvis har vi vidtagit flera åtgärder både på dagis och på skolan för att verksamheten ska kunna fortsätta på ett säkert sätt. Det innebär bland annat färre deltagare på kurserna och begränsat antal personer som vistas i lokalerna. Vi bedömer dock att den praktiska undervisningen går att genomföra på ett säkert sätt. I vår 400 kvm stora hall går det att hålla rejäl avstånd. Du kan gå direkt in i hallen utifrån utan att behöva trängas. Den teoretiska undervisningen du delta i via dator/telefon. Självklart stannar man hemma om man är sjuk. Viktigast är att du som kund ska känna dig säker. Tillsammans hjälps åt och tar ansvar!

Etiketter: covid-19, corona

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter