Träningstävla på Genrepet

Ska du tävla på vår officiella agilitytävling Hundvis dubbelchans 8-9 april? Eller är du bara sugen på tävlingsmässig träning? Anmäl dig då till vår träningskväll Genrepet fredag 7 april kl. 18-20. Kostnad 100 kr för två starter. Det blir först en färdigbyggd hoppklassbana, som vi sedan hjälps åt att bygga om till en agilitybana. Du kan välja att köra två starter på samma bana eller en på varje. Det blir träning med en "domare" på banan, men ingen protokollförd bedömning, tidtagning eller priser. Svårighetsnivå kommer ligga på motsvarade ca kl. 1-2. 

Anmäl dig på mail till: info@hundvis.se. Ange ditt och hundens namn, storleksklass samt hur du vill starta (1 ho+ 1 ag eller 2 x ho eller 2 x ag). Anmälan och betalning senast 6/4. Begränsat antal starter. Betalning till Swish: 123 272 53 23 eller bankgiro: 5838-3852. Märk betalningen "Agility Genrepet". Vänta med betalning tills du fått din plats bekräftad.

Etiketter: träningstävling

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter