Välkommen på Öppet Hus hos Hundvis och Pite Hundsim!

Hundvis Hundskola AB och Pite Hundsim hälsar dig välkommen till våra lokaler på Yrkesvägen 36 i Bergsviken! Vi har nu blivit Norrbottens största hundcenter där du kan gå kurser, träna i våra hallar och simträna med hunden. Det firar vi med att bjuda in till Öppet Hus 16/6 kl. 12-15.
Under dagen kan du besöka våra lokaler, prova på aktiviteter med din hund, se hur simträning går till, titta på en uppvisning i specialsök och få information om diabeteshundträning. Vår nya samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan finns också på plats.
Program:
12-12.30 Välkomstmingel
12.30 Agility och rallylydnad - prova på
13.30 Hundsim
14.30 Specialsök - uppvisning och information om diabeteshundträning
15.00 Avslutning
Vi bjuder på gott fika och några fina Öppet Hus-erbjudanden!

Etiketter: öppet hus

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter