Träningsgrupper

Från och med hösten 2012 erbjuder Hundvis träningsgrupper i agility, rallylydnad samt specialsök!

 

Träningsgrupperna är öppna för dig som gått kurs och vill träna vidare på egen hand, men gärna med coachning av instruktör. Våra träningsgrupper har ett fast antal platser, men inte fasta deltagare. Du kan boka plats på de datum som passar dig. Instruktören planerar och lägger upp olika övningar, allt du behöver göra är att komma dit och träna!


För agility- och rallylydnadsträningen håller vi till i vår A-hall som har sviktande konstgräsunderlag och en komplett agilityhinderpark, samt utrustning för rallylydnadsträning.
När det gäller specialsöksträningen sker den på plattform i vårt laboratorium.

Bokning: Bokning av plats i träningsgrupp sker minst 3 dagar i förväg, klicka på länken eller för specialsök, fyll i formuläret. Om du vill boka tid senare än 3 dagar, maila oss på info@hundvis.se så meddelar vi om det finns platser kvar. 

 

Antal platser: Minst tre bokade platser krävs för att en träningsgrupp ska bli av. Vi tar max 8 bokningar per tillfälle. Om inte tre platser är bokade tre dagar innan utsatt datum släpper vi tiden i hallen för uthyrning. Du som bokat en plats kommer i så fall att meddelas om träningen blir inställd.  


Pris och betalning: Köp gärna 10-kort och få rabatt. Kortet kan nyttjas både på agility- rally och specialsökträningar, men plats måste alltid bokas i förväg på aktuell träning. Ange då vid bokning att du har köpt 10-kort. Betalningen ska vara oss tillhanda senast tre dagar innan aktuell träning och görs till vårt bankgiro: 5838-3852.

 

Glöm inte läsa våra ordningsregler innan träningstillfället

Agility

Vår träningsgrupp i agility riktar sig till dig gått grundskurs i agility och kan träna din hund på egen hand. Träningsgrupperna är en utmärkt fortsättning på våra kurser för dig som vill ha inspiration till vidare träning och coachning av utbildad agilityinstruktör. Nivån på träningen anpassas efter deltagarna, men kombinationerna ligger på fortsättnings- till tävlingsnivå.

 

Instruktören lägger upp olika övningar för att träna viktiga färdigheter inom agility och kommer med tips hur du och din hund kan bli bättre. Ofta har träningen något särskilt tema. Dessa nedan vid respektive träningsgrupps datum.

 

Pris: 200 kr för 90 min
10-kort: 1800 kr

 

Aktuella datum och teman:

Datum   Tid     Tema
         
         
         

 

 

Rallylydnad

Träningsgruppen i rallylydnad passar utmärkt för dig som gått vår grundkurs i rallylydnad (eller har motsvarande kunskaper) och vill träna vidare. På träningsgruppen lägger en instruktör upp övningar och banor och hjälper dig komma vidare med din träning.

 

Ofta har träningen något särskilt tema. Dessa nedan vid respektive träningsgrupps datum.

 

Pris: 200 kr för 90 min
10-kort: 1800 kr

 

Aktuella datum och teman:

Datum     Tid   Tema  
           

 

Specialsök

Träningsgruppen i specialsök passar dig som gått vår grundkurs i specialsök (eller har motsvarande kunskaper) och vill träna vidare med hjälp av instruktör. 

 

Pris: 200 kr för 90 min
10-kort: 1800 kr

 

max 6 deltagare

     
Datum Tid Tema
     
     
     

 

 

Anmäl dig här: