Aktuella tävlingar, prov och träningstävlingar

Här hittar information om aktuella tävlingar, prov och träningstävlingar.

PM för doftprov 29 april 2019

Varmt välkommen på officiellt doftprov NW1 - Eukalyptus och NW2 - Lagerblad, med Hundvis Hundskola AB som anordnare för Svenska Nose Work Klubben.

Plats: Hundvis Hundskola, Yrkesvägen 34 A, 944 72 Piteå
Doftprovsdomare: Yvonne Fång
Starttid: Samling kl. 18.00 för samtliga grupper. Deltagarna i NW2 (lagerblad) kommer göra sitt doftprov först, sedan NW1 (eukalyptus).

Medtag: Stamtavla/tävlingslicens, vaccinationsintyg och medlemsbevis (för en SKK-ansluten klubb). Hunden ska ha sele eller fast halsband under provet. Stryp- eller halvstryphalsband är inte tillåtet (även om det är kopplat i icke strypande läge)
Domargenomgång och startordning: Det blir en domargenomgång och kontroll av papper vid samlingen. Vi samlas inomhus utan hundar. Aktuell startordning kommer att sitta uppe på listor i våra lokaler. Var redo när det är din tur!

Diplom och rosett: Vid godkänt doftprov får du med dig diplomet direkt och har även möjlighet att köpa en snygg rosett för 50 kronor för dig som gör doftprovet i eukalyptus. Vi tar betalning med kontanter, kort samt Swish.

Löptik? Om din tik börjar löpa, meddela detta till oss direkt. I så fall kommer du att få starta sist. Löptik ska ha tikskydd inomhus.

Medan du väntar: I teorisalen, där vi samlas (utan hund), finns också möjlighet att köpa kaffe, choklad och te för 10 kronor i vår automat som tar mynt (vi kan också växla sedlar). Vi har även kylda drycker som läsk och vatten för 10 kronor. Vi bjuder på fikabröd! Vi har även vår butik öppen där du hittar godis, leksaker, träningsutrustning, selar,  koppel mm

Regler: Kom i håg att du som tävlande är skyldig att vara väl förtrogen med gällande regelverk. Du hittar reglerna på SNWKs webb
 
Välkommen!