Tävlingslydnad med Sofia Sandin 11-12/3-17

Pris:
1 100 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Sofia Sandin (fd Edlind) en mycket kompetent instruktör som brinner för tävlingslydnaden. Hon går själv ofta kurs och tränar ihop med Sveriges lydnadselit. Därigenom har hon sett många olika typer av hundar och fått mycket idéer som hon gärna delar med sig av. Hon har representerat Sverige vid flera mästerskap i lydnad och har meriter som individuellt silver på NM 2010, silver på SM 2011 samt lagguld på VM 2011 på sin lista.

"Kursen jag ska hålla vänder sig till er som är intresserade av tävlingslydnad. Vilken nivå man befinner sig på spelar ingen roll utan vi tittar på en hund i taget och utgår från varje deltagares individuella färdigheter. Vi kommer även prata om grundfärdigheter, vikten av bra belöningar, attityd och aktivitetsnivå."

Ett perfekt tillfälle att skaffa inspiration och ny kunskap inför tävlingssäsongen 2017 samt uppdatera dig med nya tävlingsreglerna!

Kurstillfälle: 11-12 mars (helg)
Tider: 9-16 båda dagar
Instruktör: Sofia Sandin

Fika, men inte lunch ingår i kurspriset.

Behöver du boende? Hotel Sport & Rest i grannhuset har prisvärda och hundtillåtna rum. Boka via webben och ange Hundvis som kod så får du 10 procents rabatt.