Sök med Ann-Christine Wallner-Hoppe 24-25/10 -15

Pris:
2 100 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Personsök är en spännande och social sport för både hund och förare, där det gäller för hunden att hitta gömda personer i skogen. Sök är en tävlingsform inom SBK, men också en rolig träning och aktivering.

Den här kursen riktar sig både till nybörjare och till dig som är tävlingsintresserad. Hunden bör kunna tränas lös i skogen, men behöver inga andra särskilda förkunskaper. Instruktör är Ann-Christine Wallner-Hoppe, utbildad instruktör och lärare inom SBK. Hon har mångårig erfarenhet av träning och tävlande i sök på elitnivå, samt är duktig på att entusiasmera och förmedla sina kunskaper till andra.

Förbered dig på trevliga dagar i skogen med kaffetermos, många skratt och mycket lek med hundar! Kursen kan också bli en start på en framtida träningsgrupp i sök.
I kursavgiften ingår fika under teoridelen. 

Datum: 24-25 oktober
Tider:  lördag 8.30-16.00, söndag 8.30-12.00
Instruktör: Ann-Christine Wallner-Hoppe

Behöver du boende? Vi har ett par övernattningsrum att hyra ut för 200 kr/natt. Ange i meddelanderutan vid anmälan om du vill boka. Vi samarbetar även med Hotel Sport & Rest (tidigare Nordhotell), i grannhuset, som har hundtillåtna rum från 485 kronor inklusive frukost. Ange Hundvis vid bokningen så bjuder hotellet på kostnaden för hundtillägg. Hotellet har även plats för husvagn/husbil, samt kan erbjuda boende i rum och stugor på Fagerviks kurs- och lägergård, cirka 5 minuters bilväg från Hundvis.