Agility med Veronica Bache 6-7/2-16

Pris:
800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
En av våra absoluta favoritinstruktörer kommer tillbaka och håller agilitykurs på Hundvs! Veronica Bache är en mycket duktig och omtyckt instruktör med mångårig tävlingserfarenhet. Hon har deltagit på svenska och nordiska mästerskap samt på agility-VM och har meriter som SM-guld, NM-lagsilver och SM-lagbrons på sin meritlista. Hon är också aktiv som agilitydomare och författare till boken “Agility – träna och tävla med din hund”.
 
Kursen riktar sig till tävlingsekipage, blivande och aktiva, som vill förbättra sin handling, lära nya tekniker och skaffa en rejäl dos inspiration för fortsatt träning och tävling! Kursupplägget är två halvdagar med två grupper där alla får lika mycket tid och Veronica anpassar träningen efter varje ekipage. Passa på att toppa formen inför agilitytävlingarna i Skellefteå 13-14/2-16! Kursen hålls inomhus i vår uppvärmda konstgräshall.

Ange i meddelanderutan hundens tävlingsmeriter när du gör din anmälan så fördelar vi grupperna efter det.

Det för inns även möjlighet att delta som åskådare under hela helgen, vilket är mycket lärorikt. Perfekt för dig som vill lära dig mer om handling och hur man lär in olika tekniker, men har en hund som inte är tävlingsklar ännu.

Fika och förfriskningar ingår i kurspriset.

Kurstillfälle: Helgen 6-7 februari 2016

OBS! Kursen för deltagande med hund är fullbokad, men det går att ställa sig på reservplats. Maila oss så ställer vi dig på kölistan.

Behöver du boende? Vi samarbetar med Hotel Sport & Rest, i grannhuset, som har hundtillåtna enkelrum från 485 kronor, dubbelrum från 780 kr inklusive frukost. Ange Hundvis vid bokningen så bjuder hotellet på kostnaden för hundtillägg.
Det finns även möjighet att hyr rum i våra lokaler. Kontakta oss för mer information.