Agility med Veronica Bache 21-22/1-17

Pris:
1 000 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
En av våra absoluta favoritinstruktörer kommer tillbaka (igen) och håller agilitykurs på Hundvs! Veronica Bache är en mycket duktig och omtyckt instruktör med mångårig tävlingserfarenhet. Hon har deltagit på svenska och nordiska mästerskap samt på agility-VM och har meriter som SM-guld, NM-lagsilver och SM-lagbrons på sin meritlista. Hon är också aktiv som agilitydomare och författare till boken “Agility – träna och tävla med din hund”.
 
Kursen riktar sig till tävlingsekipage, blivande och aktiva, som vill förbättra sin handling, lära nya tekniker och skaffa en rejäl dos inspiration för fortsatt träning och tävling! Kursupplägget är två halvdagar med två grupper där alla får lika mycket tid och Veronica anpassar träningen efter varje ekipage. Kursen hålls inomhus i vår konstgräshall.

Ange gärna i meddelanderutan hundens tävlingsmeriter när du gör din anmälan så fördelar vi grupperna efter det.

Det för finns även möjlighet att delta som åskådare under hela helgen, vilket är mycket lärorikt. Perfekt för dig som vill lära dig mer om handling och hur man lär in olika tekniker, men har en hund som inte är tävlingsklar ännu. Deltagare med hund får även vara med som åskådare i den andra gruppen.

Fika och frukt ingår i kurspriset men ej mat.

Det finns möjlighet till övernattning i kurslokalen, kontakta oss för bokning. '
Vi rekommenderar även intilliggande Hotel Sport & Rest, som har hundtillåtna och prisvärda rum med frukost. Hotellet erbjuder 10 rabatt rabatt om man uppger ”HUNDVIS” i sin bokning som görs via webbsidan.