Agility med Linda Enberg 2-3/3 -19

Pris:
2 800 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Kicka igång agilitytävlingssäsongen 2019 med ny kunskap och inspiration! Den erfarna och duktiga instruktören Linda Enberg kommer till Hundvis och håller kurs för aktiva eller blivande tävlingsekipage. 
 
Kursupplägget är två halvdagar med två grupper, förmiddag respektive eftermiddag, med vardera fem deltagare. Kursen hålls inomhus i vår varma konstgräshall.

Presentation från Linda om kursen:
Mitt mål är att motivera och stärka både hund och förare tillsammans på banan. Jag tittar på varje enskilt ekipage och utgår från dess förutsättningar. Jag gillar att gräva ner mig i detaljer, titta på olika vägval och jobba med att hitta rätt linjer och maxa farten. Jag vill hjälpa och dela med mig av mina tankar och mina erfarenheter, från grundträning till ut på tävlingsbanan och den så viktiga mentala träningen. Några av mina meriter: EO silver individuellt NM guld individuellt och lag VM 5:e plats SM silver individuellt.

Ange gärna i meddelanderutan hundens tävlingsmeriter när du gör din anmälan så kan vi fördela vi grupperna efter det. Man kan också ange önskemål om fm/em-grupp.

Det för finns även möjlighet att delta som åskådare under hela helgen, vilket är mycket lärorikt. Perfekt för dig som vill lära dig mer om handling och hur man lär in olika tekniker, men har en hund som inte är tävlingsklar ännu. Deltagare med hund får även vara med som åskådare i den andra gruppen.

Fika, förfriskningar och frukt ingår i kurspriset men ej mat.

Behöver du boende?
Vi rekommenderar även intilliggande Hotel Sport & Rest, som har hundtillåtna och prisvärda rum med frukost. Hotellet erbjuder 10 rabatt rabatt om man uppger ”HUNDVIS” i sin bokning som görs via webbsidan.