Unghundskurs start 15/8 -23

Pris:
2 200 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En fortsättningskurs för hundar i "slyngelåldern" 6-24 månader. Rekomenderas efter valp/grundkurs i vardagslydnad. Nu är hunden inne i en ålder där det händer en hel del i den mentala och fysiska utvecklingen. Att kalla den här åldern för trotsålder är inte helt korrekt, då hundar knappast gör saker av beräknande trotsighet. Men man kan ändå uppleva unghunden som mer okoncentrerad och mindre uppmärksam än tidigare. Vi fortsätter därför jobba med en del övningar från valpkursen, men utökar utmaningarna vartefter hundarna är mogna för det. Hundmöten, koncentration, passivitet och aktivering ingår också som viktiga inslag i den här kursen.

Förkunskapskrav: Genomgången Valpkurs, Grundkurs i vardagslydnad eller motsvarande kurser/kunskaper.

Kursen omfattar 6 x 1,5 timmes praktisk träning

Kurstillfällen: Tisdagar 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9, 19/9
Tid: Kl. 19.30-21.00
Instruktör: Yvonne Fång

NYHET 2023: ValpÅret
Vi följer dig hela valpens första år!
Nu får du gå tre kurser under ett års tid. Förutom valpkursen, ingår även en unghundskurs och en aktiveringskurs. Dessutom ett tillfälle med miljöträning och ett digitalt klassrum där du kan diskutera, ställa frågor och få råd, aktiveringstips och ta del av en kunskapsbank. 
Introduktionspris: 5500 kr (värde 7500 kr)
Om du tecknat dig för ValpÅret bokar du denna kurs utan kostnad genom att i kassan lägga till den rabattkod du fått av oss. Skriv även ValpÅret som meddelande till butiken.