Nose Work, steg 2 (helg) 23-24/5 -20

Pris:
2 400 kr
Inkl. 25% Moms
Kommentar till butiken:
Fullbokad
Har du tränat och kanske börjat tävla i Nose Work och är sugen på att lära dig ännu mer? Vill du prova på nya utmaningar och utvecklas tillsammans med din hund?

Då är vår steg 2-kurs något för dig! Kursen är inriktad mot tävlande i Nose Work i klass 1 samt förberedelse för klass 2. Vi kommer även att lära in en ny doft, lagerblad, och jobbar med alla fyra sökområden. Du behöver inte ha hunnit tävla i Nose Work, men det är en klar fördel om du gjort det och kanske stött på svårigheter som vi kan jobba med under helgen. Målet med kursen är att utveckla dig och din hund som NW-team, samt förbereda och ge god insikt i de nya svårigheter och utmaningar man som tävlande möter i NW2.

Grundkrav: Du ha gått vår NW steg 1-kurs eller har motsvarande kunskap. Hunden ska ha lärt sig eukalyptus och gärna klarat NW1 doftprov.

I kursavgiften ingår fika och en liten flaska med lagerbladshydrolat för vidare egen träning efter kursen. Max 6 hundar/kurs.

Kursdatum: Helgen 23-24/5
Tid: 09.00-16.30 (lunch 12-13.30) båda dagar
Instruktör: Yvonne Fång

Behöver du boende? Vi samarbetar även med Hotell Sport & rest i grannhuset, som har hundtillåtet och prisvärt boende. Boka via deras webbsida och ange Hundvis som rabattkod så får du 10 procents rabatt.