Privat konsultation - utredning

Är din hund rädd, arg, jagar, har svårt att vara ensam, eller har något annat problembeteende? För dig som upplever att du har problem med hunden och önskar professionell hjälp och rådgivning kan vi erbjuda en problemutredning. En utredning går till så här: Ni träffar vår hundpsykolog Yvonne Fång som gör en grundläggande utredning med beteendeanalys. Det för att finna orsaken/orsakerna bakom beteendet. Efter det får ni ett individuellt anpassat träningsprogram för att komma tillrätta med problemet. Två återträffar med uppföljning och praktisk träning, samt rådgivning via telefon/e-post under utredningstiden ingår.

Kostnad för komplett utredning på 5 timmar: 2800 kronor (utredningsträff+två uppföljningsträffar), alternativt 600 kronor per enstaka timme för konsultation.

Milersättning tillkommer för resor utanför Piteå.

Privat träning - enskilda lektioner

Har du svårt att gå kurs på grund av arbetstider eller familjeliv?. Då kan privatlektioner vara något för dig! Du kan också boka våra instruktörer för privat träning om du vill ha hjälp med något i hundens vardag, finslipa ett tävlingslydnadsmoment, träna agility, spår, specialsök eller något annat efter dina önskemål.

1 timme 600 kronor, eller 1700 kronor om du bokar 3 timmar direkt.

Tips: dela privattimmar med en kompis!

Kontakta oss för bokning av tid