Privat konsultation - problemutredning

Är din hund rädd, arg, jagar, har svårt att vara ensam, eller har något annat problembeteende? För dig som upplever att du har problem med hunden och önskar professionell hjälp och rådgivning kan vi erbjuda en problemutredning. Vi använder oss inte av oetiska metoder som går ut på att orsaka hunden smärta (tex strypkoppel bakom öronen) utan jobbar med långsiktiga och hållbara lösningar. Det kommer att kräva att du/ni är beredda på att lägga ner tid på träning/aktivering av hunden för ett hållbart resultat.

En utredning går till så här: Ni får i förväg svara på frågor i ett formulär och träffar sedan vår utbildade hundpsykolog Yvonne Fång för en djupgående utredning med beteendeanalys. Allt för att finna orsaken/orsakerna bakom beteendet och därigenom kunna förändra det. Efter det får ni ett individuellt anpassat träningsprogram för att komma tillrätta med problemet. Två återträffar med uppföljning och praktisk träning, samt rådgivning via telefon/e-post under utredningstiden ingår.

Kostnad för komplett utredning på 5 timmar: 2900 kronor (utredningsträff+två uppföljningsträffar), alternativt 650 kronor per enstaka timme för konsultation.

Milersättning tillkommer för resor utanför Piteå.

Privat träning - enskilda lektioner

Har du svårt att gå kurs på grund av arbetstider eller familjeliv?. Då kan privatlektioner vara något för dig! Du kan också boka våra instruktörer för privat träning om du vill ha hjälp med något i hundens vardag, finslipa ett tävlingslydnadsmoment, träna agility, spår, specialsök eller något annat efter dina önskemål.

1 timme 650 kronor, eller rabatterat pris 1800 kronor om du bokar 3 timmar direkt.

Tips: dela privattimmar med en kompis!

Kontakta oss för bokning av tid