Hundvis Hundskola AB driver hunddagis (från 1 juni 2019) och har kurser för alla hundägare som vill lära sig förstå sin hund och ha roligt tillsammans med den.

Vi erbjuder även professionell utredning av beteedeproblem och privat träning helt efter dina önskemål. Hos oss kan du även boka tid i vår träningshall och noslabb för egen träning. Vi har också en certifierad assistanshundsinstruktör för dig som vill utbilda en egen assistanshund.

Vi finns på två adresser i Bergsviken, Piteå med vårt hunddagis och kurslokal. Tack vare vår inomhushall håller vi kurser året runt. 
 

Hundvis instruktörer är välutbildade och använder sig av modern hundträning med positiva, belöningsbaserade och individanpassade metoder.

Bli hundvis du också!

Nyheter

2019-10-01
Skogsbada med hund!

Efter en aktiv sommar behöver både vi och hundarna återhämtning Forskning visar att naturen är en effektiv hjälp att bekämpa stress. Våra sinnen får en återhämtning som inte är möjlig i stadsmiljö. Väl i naturen finns en värdefull teknik för att motverka stressen - och det är Skogsbad. Lördag 12 oktober kl 11.30 föreläser Lena Stenvall om Skogsbad och hur både du och din hund kan få ta del av den återhämtning naturen erbjuder. Vad ska man tänka på när man Skogbadar med hund? Upplever de samma som vi? Det och mycket annat berättar Lena om. Anmälan till info@hundvis.se eller på kursutbudssidan.

Läs hela inlägget »
2019-09-01
Hundvishallen öppen för bokningar - ny medlemsrabatt
2019-07-02
Terapi- och skolhundsutbildning startar höst i Piteå
2019-06-18
Boosta blygerhundens självförtroende på ny kurs
2019-05-27
Säsongens sista tematräff 29/5 inställd

Hundproblem?

Har din hund svårt att vara ensam hemma, är arg, rädd, jagar eller har något annat beteende du vill ha hjälp med?

Kontakta oss för en beteendeanalys och problemutredning.

 

43

Onsdagskul på skolan för dagishundarna! Varje onsdag kl 12-14 har vi tematräff på skolan. Två hundar med varsin personal får vara med på träffen. Idag var temat Aktiv promenad. Grim och Bäcke fick följa med Amanda och Tanja och jobba bland annat med med kontakt, följsamhet, balans, nosövningar och passivitetsträning. De var så duktiga alla fyra! Nästa vecka är temat klickerträning.

Nosarbete!

Sheltien Inez har av matte Ulla Granberg utbildats till larmande diabeteshund. Sheltien Inez har av matte Ulla Granberg utbildats till larmande diabeteshund.

Specialsök handlar om att lära hunden leta, hitta och markera en viss doft. Något som kan vara både till nytta och nöje! Dessutom är det fantastiskt roligt att jobba tillsammans med hunden i dofternas värld. Vi har både kurser och privatträning i specialsök samt Nose Work.

Läs mer om specialsök här.