Nose Work, steg 2 (helgkurs) 1-2/12- 18

Pris:
2 400 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Nose Work är en aktiverings- och tävlingsform av specialsök. Liksom i specialsöket går det ut på att lära hunden känna igen, leta, hitta och markera en vissa doft. Våra kurser finns i tre steg som följer tävlingsklasserna NW1, NW2 och NW3.

Den här kursen riktar sig till dig som har tidigare kunskap och erfarenhet av Nose Work och vill gå vidare. Du bör ha gått vår NW steg 1-kurs eller motsvarande. Hunden ska ha lärt sig eukalyptus och bör klarat doftprov. Kursen är inriktad mot tävlande i Nose Work. Vi kommer att lära in lagerbladsdoften och jobba med alla fyra sökområden med inrikting mot NW2. Du behöver inte nödvändigtvis ha hunnit tävla i NW1, men det är en klar fördel om du gjort det och kanske stött på svårigheter som vi kan jobba med under helgen.

Målet med kursen är att utveckla dig och din hund som NW-team, samt förbereda och ge god insikt i de nya svårigheter och utmaningar man som tävlande möter i NW2.

I kursavgiften ingår en liten flaska med lagerbladshydrolat för vidare egen träning efter kursen.
Max 6 hundar/kurs.

Kursdatum: Helgen 1-2/12 -18
Tid: 09.00-16.30 
Instruktör: Yvonne Fång

Behöver du boende? Vi samarbetar även med Hotell Sport & rest (tidigare Nordhotell), i grannhuset, som har hundtillåtet och prisvärt boende. Boka via deras webbsida och ange Hundvis som rabattkod så får du 10 procents rabatt.