Balansbollskurs - friskvård & kroppskontroll 13/4 -19

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Kommentar till butiken:
Fullbokad
Välkommen till en balansbollskurs med inriktning på friskvård, kroppskontroll, styrka! Detta är kursen för dig som vill få flera verktyg för att kunna träna din hund både mentalt och fysiskt. Balansbollsträning är ett utmärkt sätt att förbättra din hunds balans, kroppskontroll, styrka, stabilitet och koordination. Det är också riktigt bra mental träning och bygger både kontakt mellan ägare och hund men också stärker din hunds självkänsla.

På denna kurs får du med dig alla verktyg du behöver för att på ett stressfritt och enkelt sätt kunna träna med balansboll hemma. Balansbollsträning är både skadeförebyggande och prestationshöjande i hundsporter men gör också hunden mer redo för vardagen.
Vi varvar teori med praktik och du får också hem individuella tips och råd hur du och din hund kan jobba vidare på egen hand. Vi kommer prata om hur och när balansboll passar, hur du lägger  upp passen och även vikten av den perfekta balansen mellan vila och träning.

I samband med kursen finns även möjlighet att beställa balansbollar och discar.

Kursdatum: Lördag 13/4 -19
Tid: 12.00-15.00
Instruktör: Emelie Jonsson

Om instruktören: 
Emelie Jonsson är hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör. Hon driver Hundhälsan i Piteå och brinner för hundar generellt och deras hälsa i synnerhet. Har tre jakthundar hemma som Emelie gärna spenderar tid med i skogen alla lediga timmar. För att dom ska orka med sitt tunga jobb och för att förebygga skador får hundarna balansbollsträning som komplement till annan friskvård.