Semesterkurser i Nose Work 3-5/7 -18

Pris:
800 kr
Inkl. 25% Moms
Kommentar till butiken:
Välkommen till tre roliga och aktiva sommardagar med din fyrfyta vän! Årets semesterkurs/läger är inriktat helt på Nose Work där de olika dagarna har olika teman. Välj alla tre dagar för att få en komplett kurs i Nose Work, eller välj de dagar/teman du är intresserad av. Kurserna passar både nybörjare och mer erfarna deltagare som vill ha mera träning. Vi individanpassar träningen. Ju fler dagar, desto lägre pris per kursdag. Väljer du alla tre dagar får du 400 kronor i rabatt!

Nose Work är en aktiverings- och tävlingsform av specialsök. Liksom i specialsöket går det ut på att lära hunden känna igen, leta, hitta och markera en vissa doft. Nose Work grundades i USA och utgår från det arbete som specialsökhundar inom tex polis och tull utför, men med syftet att ge hundar och hundägare en rolig och intressant aktivitet. I Sverige är sporten ny, men intresset växer snabbt och tävlingar i Nose Work arrangeras.

Presentation av de olika dagarnas innehåll:

Tisdag 3/7 - Doftinlärning/repetition på plattform och/eller sökbana samt inomhussök
Onsdag 4/7 - Doftinlärning/repetition på plattform och/eller sökbana samt behållarsök
Torsdag 5/7 - Doftinlärning/repetition, samt fordonssök och utomhussök

Behöver du boende? Vi kan rekommendera att bo på det trevliga hotellet i grannhuset, Hotel Sport & Rest (enkelrum från: 485 kr). Ange kod Hundvis i bokningen via webben så får du 10 procents rabatt.

Kursdatum:
Tisdag 3/7
Onsdag 4/7
Torsdag 5/7

Tider: Alla dagar kl. 10.00-15.30 (lunch 12-13.30)

Kursledare: Yvonne Fång 

Kursavgift:
1 kursdag - 800 kr
2 kursdagar - 1500 kr
3 kursdagar - 2000 kr

Fika, men inte mat ingår i kursavgiften.

Viktigt om din anmälan!
Lägg den eller de dagar du vill gå i varukorgen innan du går vidare till kassan. Om du vill gå alla tre dagar, lägg till rabattkod: 3 dagar, så dras 400 kr av i kassan. Om du vill gå två dagar lägg till rabattkoden 2 dagar för 100 kr i rabatt.