Grundkurs i vardagslydnad start 19/4 -20 (helg)

Pris:
2 200 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En grundkurs för dig som vill bygga en god relation med din hund och få till en fungerande vardagslydnad. Vi tränar på att hitta på/av-knappen jobbar med självkontroll och den viktiga leken, tränar följsamhet, gå fint i koppel, sitt, ligg, stå, stanna kvar och att komma på inkallning. Teori bl.a om inlärning, belöningsteknik, hundens språk, stress och aktivering i vardagen. Kursen är lämplig för hundar över 6 månaders ålder som behöver grundträning i vardagslydnad, men den fungerar även för hundar som hunnit en bit på väg med träningen då övningarna kan individanpassas. Kursen hålls inomhus i vår stora träningshall. Om vädret tillåter kanske vi även flyttar ut träningen.

Denna kurs är förlagd på två helgdagar vilket passar dig som inte har möjlighet att gå kurs på vardagskvällar eller bor utanför Piteå. Under båda dagarna varvas den praktiska träningen med teoripass.
Max 6 hundar.

Kurs- och övningskompendium samt fika, men inte lunch ingår under kursen.

Kurstillfällen:
Söndag 19/4 och Söndag 3/5
Tid: kl. 9.30-15.30 (lunch 12-13)
Instruktör: Yvonne Fång

Behöver du boende? Vi kan rekommendera Hotel Sport and Rest, i grannhuset, som har pris- och hundvänligt boende. Boka via webben och uppge Hundvis som kod för rabatterat pris.