Träningshallen

Välkommen till vår 400 kvadratmeter stora träningshall! Här kan du träna året runt i en behaglig temperatur, helt oberoende av väder! Underlaget i hallen är bästa möjliga för hundträning, sandfylld konstgräsmatta med en tjock sviktande pad under för att undvika skador på hundar och förare. Hallen är utrustad men en komplett agilityhinderpark, lydnadshinder, apportbockar, koner och rallylydnadsskyltar med hållare. Hallens mått är ca 16,5 x 24,5 meter.
 

Du kan hyra hallen för egen träning, till kennel- eller klubbträff. Vi kan också skräddarsy kurser/eller andra aktiviteter till er träff. Vi hyr dock inte ut hallen till konkurrerande verksamhet.

Om du vill hyra hallen en fast tid under en längre tid, kontakta oss för bokning samt prisuppgift.

Sommarpris maj-september 2018
Timtaxa: 250 kr per timme
Sommarklippkort: 6 timmar för 1200 kr (giltigt under maj-september)

Om du vill köpa eller nyttja ett klippkort, ange det i meddelanderutan när du gör din bokning och betala in totalsumman direkt.

Bokningskaldendern för hösten och vintersäsongen 18/19 öppnar den 3/9 kl 2.00

KLIPPKORT: Betala för tio timmar - få en extra (elfte) timme gratis! 

Pris:
Timtaxa  350 kr 
Heldag*  3500 kr
Helg**    6000 kr
Klippkort 3500 kr

* heldag från kl. 8:00-22:00 
** Lördag kl. 8:00 till söndag kl. 18:00


Klicka på knappen nedan för att komma till vår bokningskalender. Du kan se alla lediga tider från och med fem timmar framåt samma dag. Om du vill köpa eller nyttja ett klippkort, ange det i meddelanderutan när du gör din bokning och betala in totalsumman direkt.

För bokning av heldag eller hel helg kontakta oss.

Boka A-hallen