Lek & belöna! Start 25/9-17

Pris:
1 400 kr
Inkl. 25% Moms
Fullbokad
Det här är kursen för dig som vill hitta och utveckla olika sätt att motivera din hund. Flera lek- och matbelöningar ökar hundens vilja att samarbeta och er relation förbättras. Med hjälp av den viktiga leken kan vi öka fart och intensitet men också reglera hundens aktivitetsnivå - hitta "på- och avknappen".

På den här kursen kommer vi att jobba med att skapa ett användbart belöningssystem. Det för att öka hundens fokus på dig och minska störningskänslighet för omgivningen. Kursen riktar sig inte bara till dig som har tävlingsambitioner, utan även till dig som vill göra det riktigt kul för hunden att samspela. Så vill du att hunden ska välja dig,  vara en villig och engagerad tränings- och tävlingspartner? Då bör du bygga upp ett bra belöningssystem!
 
Vi tränar bland annat på att öka hundens motivation och engagemang för olika typer av belöningar, hitta rätt belöning för rätt tillfälle, hur ett effektivt lek-/träningspass ska se ut, vikten av tajming och belöningsplacering , hur man använder belönings-/frisignal och lär hunden skilja på dessa. Hunden får träna på självkontroll, att jaga, leka, gripa, släppa, få driv mot utlagd belöning, samt behålla koncentrationen i arbete.
Kursen är öppen både för valpar och vuxna hundar.

Max 6 hundar i gruppen.

Kursen omfattar 4 x 1,5 timmar

Kurstillfällen: 25/9, 2/10, 9/10 samt 16/10
Tid: 19.30-21.00
Instruktör: Yvonne Fång

Videoklipp på jaktlek och självkontrollträning med hjälp av sk flirtpole.