Hundvis Dagis & Skola driver hunddagis och erbjuder utbildningar för alla hundägare som vill lära sig förstå sin hund och ha roligt tillsammans med den. Både i vardagen och på tävlingar.

Vi erbjuder även professionell utredning av beteedeproblem och privat träning helt efter dina önskemål. Hos oss kan du även boka tid i vår träningshall och noslabb för egen träning. 

Vi finns på två adresser i Bergsviken, Piteå med vårt hunddagis och kurslokal. Tack vare vår inomhushall håller vi kurser året runt. 
 

Hundvis instruktörer är välutbildade och använder sig av modern och evidensbaserad hundträning, vilket innebär positiva och individanpassade metoder. Vikten ligger på att skapa samspel.

Bli hundvis du också!

Nyheter

2012 > 11

Klickerträning är en rolig, positiv och effektiv träningsmetod. Med klickerns kan man enkelt fånga och forma olika beteeden. Om du vill få en introduktion i klickerträning, passa på att besöka vår tematräff imorgon, onsdag kl 12-14. Träffen kostar 150 kr/person inklusive lunchmacka och fikabröd. Klicker finns att köpas på plats eller låna under träffen.

Läs hela inlägget »
Etiketter: tematräff

Snart kan vi erbjuda hundakupunktur på Hundvis! Vi inleder ett samarbete med den diplomerade hundakupunktören Kerstin Embertsén Lundkvist, Akupunkten H, som kommer att finnas i våra lokaler i Bergsviken för att ge behandlingar. Tiderna blir måndag eftermiddag samt tisdag förmiddag med start efter jul. Du kan redan nu kontakta Kerstin och boka tid. Mer info på hennes webbsida.

Läs hela inlägget »
Etiketter: hundakupunktur

I morgon är det dags igen för vår populära aktivitet Öppen träning kl 12-14. Öppen träning återkommer varannan lördag (ojämna veckor) hela vintern. Kom för att träna och aktivera din hund, fika och träffa andra trevliga hundägare. Drop in, ingen anmälan behövs.

Läs hela inlägget »
Etiketter: öppen träning

Trött på blött och kallt väder? Ingen fara, hos oss kan du gå kurs inomhus hela vintern! Vi har platser kvar på följande kurser med start i november:

Vardagslydnad 1 (20/11)
Valpkurs (20/11)
Agility grund, helgkurs (24-25/11)
Specialsök fortsättning (26/11)
Rallylydnad fortsättning (28/11)
Vardagslydnad 2 (28/11)
Agility fortsättning (29/11)
Läs mer och anmäl dig här.

 

Läs hela inlägget »
Etiketter: kursstarter

Hundproblem?

Har din hund svårt att vara ensam hemma, är arg, rädd, jagar eller har något annat beteende du vill ha hjälp med?

Kontakta oss för en beteendeanalys och problemutredning.

 

Nosarbete!

Sheltien Inez har av matte Ulla Granberg utbildats till larmande diabeteshund. Sheltien Inez har av matte Ulla Granberg utbildats till larmande diabeteshund.

Specialsök handlar om att lära hunden leta, hitta och markera en viss doft. Något som kan vara både till nytta och nöje! Dessutom är det fantastiskt roligt att jobba tillsammans med hunden i dofternas värld. Vi har både kurser och privatträning i specialsök samt Nose Work.

Läs mer om specialsök här.